Sinds 1998 ben ik werkzaam voor de stichting Pelita, tot april 2017 als Zzp’er en daarna in dienstverband. Ik ben begonnen als maatschappelijk werker en rapporteur bij Pelita. Op dit moment ben ik Regio Coördinator Noord-Holland en trainer bij Djalan Pienter.

In 1995 heb mijn diploma voor de Post hbo-opleiding VO Methodiekontwikkeling en Beroepsinnovatie voor het Maatschappelijk Werk behaald. In 1998 ben ik mijn eigen maatschappelijk werk praktijk gestart gespecialiseerd in trauma-, rouw- en verliesbegeleiding en gezinsbegeleiding.

Door de jaren ben ik mij steeds meer gaan ontwikkelen als trainer. In mijn praktijk heb ik veel plezier beleefd in het maken en geven van trainingen voor zorgprofessionals, leerkrachten, ouders en kinderen.

Sinds 2019 geef ik de basisscholing Djalan Pienter. Cultuurspecifieke benadering is voor mij het samenkomen van kennis over iemands persoonlijke en culturele achtergrond en de kennis over de brede historische feiten. Dit samen met het besef dat ieder mens uniek is, dus ook in het verwerken en uiten van emoties, zorgt ervoor dat je maatwerk kunt leveren in de zorg.

Tijdens de trainingen zal ik de theorie aan de praktijk koppelen en voor afwisselingen tussen luisteren, doen en verwerken zorgen.